Sv. Valentino diena!
2017 / 01 / 31Vasario 14 d. Antradienį, šveskite visi įsimylėjėliai! Gurmaniškas pasiūlymas jums...
Plačiau
Pasaulinė prancūzų virtuvės diena - kovo 21.
2016 / 03 / 04Kovas - frankofonijos mėnuo, o kartu su juo ir "Goût de / Good France". 2016 m. kovo 21 dieną daugiau nei 1500 virtuvės šefų iš 5 žemynų susirinks, kad mėgautųsi prancūziška virtuve.
Plačiau
Valentino diena Saint Germaine
2016 / 01 / 20Mielai kviečiame Valentino diena atšvesti pas mus...
Plačiau
Tai kas pamiršta, vėl atgimsta
2015 / 07 / 01Sūdyto tuno salotos, kažkada nulipusios nuo pjedestalo, gauna neįtikėtinai daug komplimentu...
Gal dėl to, kad mums pavyko jas gerai atnaujinti...
Plačiau
Beaujolais nouveau est arrive!
2014 / 11 / 06Ketvirtadienį, lapkričio 20d. kviečiame ragauti...
Plačiau
Rudens naujienos
2014 / 09 / 30Vasara baigėsi, tad turime laiko naujiems bandymams. Mielai ragaukite ir pasidalinkite savo nuomone...
Plačiau
Lauko terasos sezonas tęsiasi...
2013 / 09 / 04Rudens sezonui įsigijome galingus infraraudonųjų spindulių šildytuvus, tad mielai kviečiame prasiilginti vasarą, ir smgiai vakaroti lauke.
Plačiau
Šviežia žuvis iš Kuršių marių!
2013 / 03 / 04
Iš Kuršių marių, ant mūsų stalo - starkiai ir vėgėlės...
mielai kviečiame ragauti starkį ligūriškai ir ant garų troškintą vėgėlę su daržovėmis. Žuvys puikios kokybės, ekologiškos, laukinės ir... plėšrios!
100 gr. filė - 25,00 Lt
Plačiau
Prancūziškų sūrių dienos!
2013 / 02 / 19Minkšti, riebūs, pikantiški, aitrūs sūriai iš Normandijos, Šampanės ir Alzaso...
Plačiau
Cafe Gourmand
2013 / 01 / 19Café Gourmand – iš Paryžiaus atkeliavusi idėja, kai vienoje lėkštėje patiekiama espresso ir keli mini desertai...
Plačiau
Antienos confit
2012 / 10 / 23pranc. "Confit de canard" - tradicinis Gaskonijos patiekalas, kai...
Plačiau
„Bouillabaisse“
2012 / 10 / 03Tradicinę Provanso žuvienę jau galite išbandyti Saint Germain'e...
Plačiau
Ant griliaus keptos sardinės su pomidorų
2012 / 09 / 25Sardinės - tai paprasta aliejinga silkinių šeimos žuvis, manoma pradėta gaudyti prie Sardinijos salos, ir taip gavusi savo pavadinimą...
Plačiau
Charolais Entrecote
2012 / 08 / 02Šarolė (Charolais) - tai viena geriausių jaučių veislių kilusi iš Prancūzijos...
Plačiau
Bodegas Atalaya Alaya Almansa D.O.
2012 / 07 / 15Lietuvos vyno čempionato aukso medalio laimėtojas...
Plačiau
Šviežia žuvis ligūriškai
2012 / 07 / 07Visoje Italijoje paplitęs šviežios žuvies pateikimo būdas...
Plačiau