vynine_bg

Naujųjų pasitikimas

Naujųjų pasitikimas Saint Germain restorane!

Plačiau

Sv. Valentino diena!

Vasario 14 d. Antradienį, šveskite visi įsimylėjėliai! Gurmaniškas pasiūlymas jums...

Plačiau

Sv. Valentino diena!

Pasaulinė prancūzų virtuvės diena - kovo 21.

Kovas - frankofonijos mėnuo, o kartu su juo ir "Goût de / Good France". 2016 m. kovo 21 dieną daugiau nei 1500 virtuvės šefų iš 5 žemynų susirinks, kad mėgautųsi  prancūziška virtuve.

Plačiau

Pasaulinė prancūzų virtuvės diena - kovo 21.

Valentino diena Saint Germaine

Mielai kviečiame Valentino diena atšvesti pas mus...

Plačiau

Valentino diena Saint Germaine

Tai kas pamiršta, vėl atgimsta

Sūdyto tuno salotos, kažkada nulipusios nuo pjedestalo, gauna neįtikėtinai daug komplimentu...

Gal dėl to, kad mums pavyko jas gerai atnaujinti... 

Plačiau

Tai kas pamiršta, vėl atgimsta

Beaujolais nouveau est arrive!

Ketvirtadienį, lapkričio 20d. kviečiame ragauti...

Plačiau

Beaujolais nouveau est arrive!

Rudens naujienos

Vasara baigėsi, tad turime laiko naujiems bandymams. Mielai ragaukite ir pasidalinkite savo nuomone...

Plačiau

Rudens naujienos

Lauko terasos sezonas tęsiasi...

Rudens sezonui įsigijome galingus infraraudonųjų spindulių šildytuvus, tad mielai kviečiame prasiilginti vasarą, ir smgiai vakaroti lauke.

Plačiau

Lauko terasos sezonas tęsiasi...

Šviežia žuvis iš Kuršių marių!

 

Iš Kuršių marių, ant mūsų stalo - starkiai ir vėgėlės...

mielai kviečiame ragauti starkį ligūriškai ir ant garų troškintą vėgėlę su daržovėmis. Žuvys puikios kokybės, ekologiškos, laukinės ir... plėšrios!

100 gr. filė - 25,00 Lt

Plačiau

Šviežia žuvis iš Kuršių marių!

Prancūziškų sūrių dienos!

Minkšti, riebūs, pikantiški, aitrūs sūriai iš Normandijos, Šampanės ir Alzaso...

Plačiau

Prancūziškų sūrių dienos!

Cafe Gourmand

Café Gourmand – iš Paryžiaus atkeliavusi idėja, kai vienoje lėkštėje patiekiama espresso ir keli mini desertai...

Plačiau

Cafe Gourmand

Antienos confit

pranc. "Confit de canard" - tradicinis Gaskonijos patiekalas, kai...

Plačiau

Antienos confit

„Bouillabaisse“

Tradicinę Provanso žuvienę jau galite išbandyti Saint Germain'e...

Plačiau

„Bouillabaisse“

Ant griliaus keptos sardinės su pomidorų

 Sardinės - tai paprasta aliejinga silkinių šeimos žuvis, manoma pradėta gaudyti prie Sardinijos salos, ir taip gavusi savo pavadinimą...

Plačiau

Ant griliaus keptos sardinės su pomidorų

Charolais Entrecote

Šarolė (Charolais) - tai viena geriausių jaučių veislių kilusi iš Prancūzijos...

Plačiau

Charolais Entrecote

Bodegas Atalaya Alaya Almansa D.O.

Lietuvos vyno čempionato aukso medalio laimėtojas...

Plačiau

Bodegas Atalaya Alaya Almansa D.O.

Šviežia žuvis ligūriškai

Visoje Italijoje paplitęs šviežios žuvies pateikimo būdas...

Plačiau

Šviežia žuvis ligūriškai
Saint Germain bg
TRIK.LT