Sv. Valentino diena!
2017 / 01 / 31Vasario 14 d. Antradienį, šveskite visi įsimylėjėliai! Gurmaniškas pasiūlymas jums...
Plačiau![Sv. Valentino diena!](upl/news/62981485892302.jpg)
Pasaulinė prancūzų virtuvės diena - kovo 21.
2016 / 03 / 04Kovas - frankofonijos mėnuo, o kartu su juo ir "Goût de / Good France". 2016 m. kovo 21 dieną daugiau nei 1500 virtuvės šefų iš 5 žemynų susirinks, kad mėgautųsi prancūziška virtuve.
Plačiau![Pasaulinė prancūzų virtuvės diena - kovo 21.](upl/news/45731457085583.png)
Valentino diena Saint Germaine
2016 / 01 / 20Mielai kviečiame Valentino diena atšvesti pas mus...
Plačiau![Valentino diena Saint Germaine](upl/news/86501453730265.jpg)
Tai kas pamiršta, vėl atgimsta
2015 / 07 / 01Sūdyto tuno salotos, kažkada nulipusios nuo pjedestalo, gauna neįtikėtinai daug komplimentu...
Gal dėl to, kad mums pavyko jas gerai atnaujinti...
Plačiau![Tai kas pamiršta, vėl atgimsta](upl/news/63731437046495.jpg)
Beaujolais nouveau est arrive!
2014 / 11 / 06Ketvirtadienį, lapkričio 20d. kviečiame ragauti...
Plačiau![Beaujolais nouveau est arrive!](upl/news/72301384436960.jpg)
Rudens naujienos
2014 / 09 / 30Vasara baigėsi, tad turime laiko naujiems bandymams. Mielai ragaukite ir pasidalinkite savo nuomone...
Plačiau![Rudens naujienos](upl/news/87381412082286.jpg)
Lauko terasos sezonas tęsiasi...
2013 / 09 / 04Rudens sezonui įsigijome galingus infraraudonųjų spindulių šildytuvus, tad mielai kviečiame prasiilginti vasarą, ir smgiai vakaroti lauke.
Plačiau![Lauko terasos sezonas tęsiasi...](upl/news/37441378297929.jpg)
Šviežia žuvis iš Kuršių marių!
2013 / 03 / 04
Iš Kuršių marių, ant mūsų stalo - starkiai ir vėgėlės...
mielai kviečiame ragauti starkį ligūriškai ir ant garų troškintą vėgėlę su daržovėmis. Žuvys puikios kokybės, ekologiškos, laukinės ir... plėšrios!
100 gr. filė - 25,00 Lt
Plačiau![Šviežia žuvis iš Kuršių marių!](upl/news/37241362415803.jpg)
Prancūziškų sūrių dienos!
2013 / 02 / 19Minkšti, riebūs, pikantiški, aitrūs sūriai iš Normandijos, Šampanės ir Alzaso...
Plačiau![Prancūziškų sūrių dienos!](upl/news/72581361274691.jpg)
Cafe Gourmand
2013 / 01 / 19Café Gourmand – iš Paryžiaus atkeliavusi idėja, kai vienoje lėkštėje patiekiama espresso ir keli mini desertai...
Plačiau![Cafe Gourmand](upl/news/41391358629811.jpg)
Antienos confit
2012 / 10 / 23pranc. "Confit de canard" - tradicinis Gaskonijos patiekalas, kai...
Plačiau![Antienos confit](upl/news/31061351081972.jpg)
„Bouillabaisse“
2012 / 10 / 03Tradicinę Provanso žuvienę jau galite išbandyti Saint Germain'e...
Plačiau![„Bouillabaisse“](upl/news/85221358629864.jpg)
Ant griliaus keptos sardinės su pomidorų
2012 / 09 / 25Sardinės - tai paprasta aliejinga silkinių šeimos žuvis, manoma pradėta gaudyti prie Sardinijos salos, ir taip gavusi savo pavadinimą...
Plačiau![Ant griliaus keptos sardinės su pomidorų](upl/news/88981348577495.jpg)
Charolais Entrecote
2012 / 08 / 02Šarolė (Charolais) - tai viena geriausių jaučių veislių kilusi iš Prancūzijos...
Plačiau![Charolais Entrecote](upl/news/59741344600150.jpg)
Bodegas Atalaya Alaya Almansa D.O.
2012 / 07 / 15Lietuvos vyno čempionato aukso medalio laimėtojas...
Plačiau![Bodegas Atalaya Alaya Almansa D.O.](upl/news/32461344600388.jpg)
Šviežia žuvis ligūriškai
2012 / 07 / 07Visoje Italijoje paplitęs šviežios žuvies pateikimo būdas...
Plačiau![Šviežia žuvis ligūriškai](upl/news/69121346405001.jpg)