Užkandžiai prie vyno
Šviežios austrės (6 vnt.) 30,00€
Ant griliaus keptos anties širdelės 16,00€
Skrebučiai su juodaisiais Sibiro eršketų ikrais 34,00€
Skrebučiai su šukutėmis 20,00
Skrebučiai su krevetėmis 16,00€
Skrebučiai su švelniai rūkytomis sardinėmis 16,00€
Baklažanų ir vytinto kumpio suktinukai 16,00€
Ančių kepenėlių paštetas „Foie Gras“ 26,00€
Šalti užkandžiai
Dorados carpaccio su karamelizuotu sviestu 17,00€
Vilkešerio carpaccio su pistacijomis ir granatų padažu 17,00€
Antienos carpaccio su „Rucola“ ir trumų aliejumi 17,00€
Elnienos carpaccio su migdolais 17,00€
Tuno kapotinis 18,00€
(tunas, vasabis, nachos, kalendra)
Dorados kapotinis su greipfrutais ir kalendra 18,00€
Vilkešerio kapotinis su avokadu 18,00€
Klasikinis jautinos kapotinis 18,00€
Salotos
„Burrata“ salotos 18,00€
(„Burrata“, pomidorai, sultenės, Parmos kumpis, bazilikas)
Nicos salotos su lengvai keptu tunu 24,00€
(tunas, salotų lapai, vyšniniai pomidorai, kiaušiniai, ančiuviai,
keptos bulvytės, šparaginės pupelės, medaus-garstyčių padažas)
Salotos su rūkyta žąsiena 18,00€
(rūkyta žąsiena, salotų lapai, vyšniniai pomidorai, avokadas, parmezanas, medaus–garstyčių padažas)
Aštuonkojo salotos 24,00€
(ant griliaus keptas aštuonkojis, vyšniniai pomidorai,
pastarnokų traškučiai, sojos – majonezo padažas, salotų lapai)
Karšti užkandžiai
Keptos jūrų šukutės su žaliaisiais šparagais 27,00€
(jūrų šukutės, žalieji šparagai, Parmos kumpis, grietinė)
Aštrios krevetės su apelsinais ir „Aioli“ padažu 22,00€
(tigrinės krevetės, salotų lapai, aitriosios paprikos,
česnakai, sezamų sėklos)
Aštuonkojis su šviežiomis bulvytėmis 17,00€
(aštuonkojo carpaccio, šviežios bulvytės, šalotiniai svogūnai,
žolelių-grietinėlės padažas)
Keptos ančių kepenėlės „Foie Gras“ su apelsinais 30,00€
(„Foie Gras“, apelsinai, šviežios bulvytės,
raudonojo vyno-rozmarinų padažas)
Sriubos
Šalta pomidorų sriuba Gazpacho 11,00€
Trinta baravykų sriuba 12,00€
„Bouillabaisse“ (žuvienė su jūros gėrybėmis) 27,00€
Aštri jautienos sriuba 15,00€
Žuvis ir kitos jūros gėrybės
Žuvis „a la Liguria“ 34,00€
(šviežios bulvytės, vyšniniai pomidorai, „Kalamata“ alyvuogės, kedrų riešutai, pastarnokai, pankoliai)
Dorada kepta ant griliaus 32,00€
(pastarnokai, brokoliai, vyšniniai pomidorai, čiobreliai, kokosų aliejus)
Garuose virtas vilkešeris su imbieru 32,00€
(imbieras, šviežia kalendra, svogūnų laiškai,
sojos padažas, žemės riešutų aliejus, užkepta trumų-bulvių košė)
Midijos baltojo vyno–grietinėlės padaže 30,00€
(midijos geldelėse, česnakai, svogūnai, baltasis vynas,
grietinėlė, petražolės, citrina, gruzdintos bulvės)
Mažieji kalmarai su aštriu kokoso kariu 27,00€
(bulvių-salierų košė, „Espelette“ pipirai)
Jautiena
Išpjovos kepsnys 39,00€
(keptos bulvės su česnakais, „Rukola“, grybai, trumų aliejus)
Black Angus antrekotas 40,00€
(gruzdintos bulvytės, „Rukola“, grybai, trumų aliejus)
Befstrogenas 35,00€
(jautienos išpjova, baravykai, svogūnai, gruzdintos bulvytės,
grietinėlė)
Burgeris su „Foie Gras“ 28,00€
(jautienos maltinukas bandelėje, „Foie Gras“, gruzdintos bulvytės)
Kiti patiekalai
Triušiena „à la Ferme” 32,00€
(bulvių košė, brokoliai, morkos, rudasis padažas, grietinėlė)
Antienos krūtinėlė su „Gratine“ ir kalendrų sėklų padažu 32,00€
(„Gratine”: bulvės, salierai, pastarnokai)
Veršienos kepenėlės su „Gratine“ porto-trumų padaže 30,00€
(„Gratine”: bulvės, cukinijos, svogūnai, česnakai)
Ėriuko nugarinės kepsnys su keptomis daržovėmis 42,00€
(šviežios bulvytės, šalotiniai svogūnai, cukinija, paprika, baklažanai,
grybai, čiobreliai, mėta, sviestas)
Ėriuko nugarinės kepsnys su šviežiomis figomis 42,00€
(alyvuogės, raudonojo vyno-figų padažas)
„Risotto“ su baravykais 28,00€
(„Risotto“ ryžiai, baravykai, svogūnai, grietinėlė, parmezanas)
Desertai
„Fondant au chocolat“ 15,00€
„Crème Brûlée“ 9,00€
Ledų pyragas „Tiramisu“ 12,00€
Konjake troškintos slyvos 10,00€
Café Gourmand 12,00€
Jeigu esate alergiškas (produktui, ingridientui), informuokite padavėją.
Aptarnavimo mokestis neįskaičiuotas.