Pasaulinė prancūzų virtuvės diena - kovo 21.
2016 / 03 / 04Kovas - frankofonijos mėnuo, o kartu su juo ir "Goût de / Good France".
2016 m. kovo 21 dieną daugiau nei 1500 virtuvės šefų iš 5 žemynų susirinks,
kad mėgautųsi prancūziška virtuve.
Specialus meniu kovo 21d.vakarui :
„Salotos su krabų mėsa, salierų stiebais ir obuoliais“
„Sriuba su foie gras“
„Ėriuko nugarinės kepsnys su topinambų čipsais ir kalendrų sėklų padažu“
„Creme Brulle“
„Prancūziškų sūrių lėkštė“
Kaina 1 asm. – 50 eur.
vietų rezervavimas tel. +37065289444
7 Lietuvos restoranai, kurie buvo atrinkti šiam projektui:
Brasserie de Verres en Vers, Vilnius. Virtuvės šefas : Gediminas Andriuskevicius
MONTE PACIS, Kaunas. Virtuvės šefas : Viršilas Ernestas
Navalis, Klaipėda. Virtuvės šefas : Tadas Paulauskas
Saint Germain restoranas, Vilnius. Virtuvės šefas : Gediminas Švenčionis
Šiaurės jūra, Vilnius. Virtuvės šefas : Gintaras Krutkevičius
Stikliai, Vilnius. Virtuvės šefas : Linas Bražinskas
Žuvinė/ The Fish Restaurant, Vilnius. Virtuvės šefas : Andrius Gurevičius
daugiau informacijos: