Valentino diena Saint Germaine
2016 / 01 / 20
	 Aperityvas - taurė šampano Ayala  
	
	
	
	Pirmieji patiekalai (rinktis viena iš triju):  
	
	Salotos su « Burrata » ir vynuogėmis  
	
	Lašišos « Tartar »  Elnienos « Carpaccio"
	
	   
	
	Antrieji patiekalai(rinktis viena iš triju):  
	
	Tuno filė su pomidorais ir ančiuviais  
	
	Antienos filė su šakniavaisių « gratine »  
	
	Ėriuko šonkauliukai su pakeptomis figomis
	
	   
	
	Desertai (rinktis viena iš triju) :  
	
	« Panacota » su pasiflora ir karamele  
	
	Džiovintos slyvos su kremu ir Baskų pipirais  
	
	"Fondant au Chocolat"    
	
	
	
kaina vienam asm. 50 eur.
 



































