vynine_bg

Pasaulinė prancūzų virtuvės diena - kovo 21.

Kovas - frankofonijos mėnuo, o kartu su juo ir "Goût de / Good France".

2016 m. kovo 21 dieną daugiau nei 1500 virtuvės šefų iš 5 žemynų susirinks,

kad mėgautųsi prancūziška virtuve.

 

Specialus meniu kovo 21d.vakarui :

 

„Salotos su krabų mėsa, salierų stiebais ir obuoliais“

 

„Sriuba su foie gras“

 

„Ėriuko nugarinės kepsnys su topinambų čipsais ir kalendrų sėklų padažu“

 

„Creme Brulle“

 

„Prancūziškų sūrių lėkštė“

 

Kaina 1 asm. – 50 eur.

 

vietų rezervavimas tel. +37065289444

7 Lietuvos restoranai, kurie buvo atrinkti šiam projektui:

Brasserie de Verres en Vers, Vilnius. Virtuvės šefas : Gediminas Andriuskevicius

MONTE PACIS, Kaunas. Virtuvės šefas : Viršilas Ernestas

Navalis, Klaipėda. Virtuvės šefas : Tadas Paulauskas

Saint Germain restoranas, Vilnius. Virtuvės šefas : Gediminas Švenčionis

Šiaurės jūra, Vilnius. Virtuvės šefas : Gintaras Krutkevičius

Stikliai, Vilnius. Virtuvės šefas : Linas Bražinskas 

Žuvinė/ The Fish Restaurant, Vilnius. Virtuvės šefas : Andrius Gurevičius

 
daugiau informacijos:
 
 
Saint Germain bg
TRIK.LT