Užkandžiai prie vyno
Šviežios austrės „Gillardeau“ Nr. 3 (6 vnt.) 36,00€
Ant griliaus keptos anties širdelės 14,00€
Skrebučiai su juodaisiais Sibiro eršketų ikrais 40,00€
Skrebučiai su šukutėmis/krevetėmis 20,00€/16,00€
Skrebučiai su švelniai rūkytomis sardinėmis 14,00€
Ančių kepenėlių paštetas „Foie Gras“ 26,00€
Prancūziški sūriai 16,00€
Šalti užkandžiai
Dorados carpaccio su karamelizuotu sviestu 16,00€
Vilkešerio carpaccio su pistacijomis ir granatais 17,00€
Antienos carpaccio su „Rucola“ 16,00€
Elnienos carpaccio su migdolais 17,00€
Aštuonkojo carpaccio su jaunomis bulvytėmis 18,00€
Dorados kapotinis su greipfrutais ir kalendra 18,00€
Vilkešerio kapotinis su avokadu 18,00€
Tuno kapotinis su kalendra 18,00€
Elnienos kapotinis su baravykais 18,00€
Klasikinis jautienos kapotinis 22,00€
Salotos
„Burrata“ salotos su pomidorais 18,00€
(„Burrata“, pomidorai, sultenės, Parmos kumpis, bazilikas)
Nicos salotos su lengvai keptu tunu 24,00€
(tunas, salotų lapai, vyšniniai pomidorai, kiaušiniai, ančiuviai,
keptos bulvytės, šparaginės pupelės, garstyčių padažas)
Salotos su rūkyta žąsiena 16,00€
(rūkyta žąsiena, salotų lapai, vyšniniai pomidorai, avokadas,
parmezano sūris, garstyčių padažas)
Karšti užkandžiai
Jūrų šukutės su ančių kepenėlėmis „Foie Gras“ ir moliūgų kapotiniu 30,00€
(jūrų šukutės, „Foie Gras“, lazdyno riešutai, šaloto svogūnai, moliūgai, antienos sultinio-apelsinų padažas)
Aštrios krevetės su apelsinais ir „Aioli“ padažu 22,00€
(tigrinės krevetės, salotų lapai, aitriosios paprikos,
česnakai, sezamų sėklos)
Keptos ančių kepenėlės „Foie Gras“ su apelsinais 30,00€
(„Foie Gras“, apelsinai, keptos bulvytės,
raudonojo vyno-rozmarinų padažas)
Ant griliaus keptas aštuonkojis su bulvytėmis ir špinatais 27,00€
(aštuonkojis, jaunos bulvytės, špinatai, grietinėlės-majonezo padažas)
Sriubos
Šalta pomidorų sriuba Gazpacho 11,00€
Trinta baravykų sriuba 10,00€
„Bouillabaisse“ (žuvienė su jūros gėrybėmis) 27,00€
Aštri jautienos sriuba 15,00€
Žuvis ir kitos jūros gėrybės
Sterko filė „a la Liguria“ 34,00€
(šviežios bulvytės, vyšniniai pomidorai, „Kalamata“ alyvuogės,
kedrų riešutai, pastarnokai, pankoliai)
Dorada kepta ant griliaus 32,00€
(pastarnokai, brokoliai, vyšniniai pomidorai, čiobreliai, kokosų aliejus)
Garuose virtas vilkešeris su imbieru 32,00€
(imbieras, šviežia kalendra, svogūnų laiškai,
sojos padažas, žemės riešutų aliejus, užkepta bulvių košė)
Midijos baltojo vyno–grietinėlės padaže 30,00€
(midijos geldelėse, česnakai, svogūnai, baltasis vynas,
grietinėlė, petražolės, citrina, gruzdintos bulvės)
Mažieji kalmarai su aštriu kokoso kariu 27,00€
(bulvių-salierų košė, „Espelette“ pipirai)
Jautiena
Išpjovos kepsnys 40,00€
(keptos bulvės su česnakais, „Rukola“, grybai, trumų aliejus)
Black Angus antrekotas 40,00€
(gruzdintos bulvytės, „Rukola“, grybai, trumų aliejus)
Befstrogenas 35,00€
(jautienos išpjova, baravykai, svogūnai, gruzdintos bulvytės, grietinėlė)
Kiti patiekalai
Triušiena „à la Ferme” 32,00€
(bulvių košė, brokoliai, morkos, rudasis padažas, grietinėlė)
Anties krūtinėlė su „Gratine“ ir kalendrų sėklų padažu 34,00€
(„Gratine“: bulvės, salierai, pastarnokai, grietinėlė)
Veršienos kepenėlės su „Gratine“ porto-trumų padaže 30,00€
(„Gratine”: bulvės, svogūnai, grietinėlė)
Ėriuko nugarinės kepsnys su šviežiomis figomis 42,00€
(alyvuogės, raudonojo vyno-figų padažas)
„Risotto“ su baravykais 26,00€
(baravykai, svogūnai, grietinėlė, parmezanas)
„Risotto“ su jūros gėrybėmis 28,00€
(aštuonkojis, šukutės, krevetės, kalmarai, sviesto-šafrano padažas)
Desertai
„Fondant au chocolat“ 15,00€
„Crème Brûlée“ 9,00€
Ledų pyragas „Tiramisu“ 12,00€
Konjake troškintos slyvos 10,00€
Café Gourmand 12,00€
Jeigu esate alergiškas (produktui, ingridientui), informuokite padavėją.
Aptarnavimo mokestis neįskaičiuotas.